DESIGNGULV

EPOXY DESIGNGULV

Epoxygulve kategoriseres også under designgulve. Det er en gulvtype som vinder stor popularitet for tiden – ikke bare blandt virksomheder, men også i private boliger.

Et epoxygulv er nemt at rengøre, hvilket gør det utroligt attraktivt. Det er også nemt at vedligeholde i længden, og når først gulvet er lagt, er det begrænset hvor meget professionel hjælp der er brug for bagefter.

Det er altså en glimrende langtidsinvestering for dig, der ønsker en solid all-round løsning.

Denne gulvtype er ret alsidig, da der er utallige tilpasninger du selv kan lave. Gulvet kan både laves glat, lidt i stil med et New Yorker gulv, men det kan også være mere råt og rustikt.

Du kan vælge imellem mange forskellige farver – heraf mange basisfarver, men også visse alternative farver. De praktiske fordele vil altid være til stede, så du får igen kombinationen af design og funktionalitet.

Epoxygulve ses ofte i kontorer, butikslokaler, lagerhaller, udstillingslokaler, køkkener og toiletter. Men i teorien kan denne form for designgulv benyttes overalt.

Endnu ikke sikker på valg af gulv?

POLYURETHAN DESIGNGULV

Generelt er der altså rigtigt mange steder, hvor du kan rende ind i et polyurethan gulv.

Præcis som med epoxygulvet er der mange farver, du kan vælge, og der er i det hele taget mange måder at tilpasse på.

Dermed er det en rigtig god mulighed for at få installeret et gulv efter din smag.Specialfarver er fx en mulighed, men det afhænger meget af, hvad du egentlig har brug for.

Dette gulv vil efter belægning være resistent overfor kemikalier. Det er desuden nemt at rengøre og nemt at vedligeholde.

Dermed er det en god investering i længden, også selvom det kan tage lidt tid at få det lagt i begyndelsen. Gulvet holder i årevis og kræver ikke alverdens vedligeholdelse, når det er færdiggjort.

Et polyurethan gulv kan på nogle måder minde om et epoxygulv. Det er nemlig også fugefrit, og det tåler masser af modstand.

Der skal meget til før der sker skader på et veludført polyurethan gulv, og dermed er det et af de bedste designgulve, hvis du ønsker et klart fokus på gulvets holdbarhed.

Denne gulvtype tåler nemlig stor belastning. Det er stødabsorberende, og dermed forholdsvis komfortabelt at gå rundt på.

Det er blandt andet derfor, at polyurethan gulve benyttes i mange fitnesscentre og sportshaller. Virksomheder inden for industri og produktion benytter også denne gulvtype flittigt.

Det er også et populært designgulv blandt mange institutioner, heriblandt skoler og plejehjem.

Fordele ved designgulve

Uanset hvilken form for designgulv du vælger, er der et par generelle fordele, som går igen. Designgulve er især populære og udbredte blandt virksomheder: Men brancherne, som disse virksomheder opererer i, varierer meget bredt. Vi taler om alt fra butikslokaler til lagerhaller – og fra hoteller til fitnessrum.

Som udgangspunkt er designgulve altid holdbare og slidstærke. Mange virksomheder har et højt antal kunder, der kommer og går. 

Andre virksomheder har tunge ting, der transporteres frem og tilbage, og her må gulvet aldrig svigte. Det gør et designgulv ikke, og når først du har fået dit gulv lagt, vil det ofte holde i en lang årrække. Det gør sig gældende med alle de gulvtyper, der blev nævnt højere oppe.

Derudover kan du tilpasse dit gulv, så det lever op til din virksomheds image. Det skal selvfølgelig gøres før gulvet lægges, og her er det smart at overveje det hele grundigt. 

 

Hvilket gulvdesign der passer ind i rummet, og hvilket indtryk du ønsker at give til alle de besøgende, der træder ind i rummet.

Ved at få lagt et helt nyt designgulv får du også en sidste god fordel, som vi faktisk ikke har nævnt før nu. Du får nemlig forbedret dit eksisterende gulv mærkbart – selv hvis der er skader og ujævnheder på dit nuværende gulv, vil alle disse problemer forsvinde, når dit designgulv er færdiggjort.

Oftest vil vi nemlig starte med at slibe gulvet, inden vi går i gang med den efterfølgende behandling, som er mere specifik.

Der er altså god grund til at mange virksomheder begynder at få designgulve installeret. Det handler først og fremmest om holdbarheden, som man naturligvis aldrig bør gå på kompromis med – og derefter det visuelle. Med et designgulv får du den perfekte kombination!

Kontakt Jesper

Hvis du skaber kontakt til os, kan vi tale nærmere om sagen. Når du kontakter os kan vi blandt andet se på, hvilken gulvtype der er ideel til din virksomhed.

Det kunne – udover de her nævnte gulvtyper – være et microcementgulv. Formålet er at finde den bedste belægning, som både lever op til dine krav for design og holdbarhed.